Despre noi

Cine suntem?

Suntem producători și distribuitori de microplante și specialități culinare proaspete.

Microplantele (cunoscute și ca microgreens) sunt legume, verdețuri sau plante
aromatice foarte tinere, cultivate f
ără pământ. În acest stadiu de creștere, ele au gust mai intens și mai mulți nutrienți decât planta matură.

 

Cum a apărut ideea de afacere?

În 2020, în plină pandemie, ne-am dat seama că ne dorim să ne implicăm mai mult în comunitate și am decis să aducem un suflu proaspăt (la propriu) în domeniul HoReCa și de ce nu, în bucătăria de acasă. Am ales microplantele pentru că sunt un produs cu un potențial incredibil, atât pentru sănătate cât și pentru acea pată de culoare din farfurie. Folosindu-le, chiar și gătitul de ocazie poate deveni o adevărată experiență gourmet.

Este un vis devenit realitate, pentru că acum producem microplante cât să mulțumim persoanele interesate. 

Cu ce ne diferențiem noi ?

100% ecologic și sustenabil

Pentru a fi siguri că îți oferim un produs cu adevărat green, am ales să construim serele într-o zonă ferită de agenți poluanți. Nu utilizăm erbicide sau pesticide și folosim semințe organice pe care le creștem doar cu apă, lumină și multă voie bună.

Din seră direct în farfurie

Avantajul major al microplantelor este că le poți recolta chiar tu. Cum funcționează? Ne spui ce îți dorești, noi cultivăm și îți livrăm ghivecele direct la ușă. Le poți depozita timp de până la șapte zile și folosi la o varietate de preparate și băuturi.

Grijă pentru resursele naturale

Dacă ar fi să traducem microplante, am putea spune plante mici. Prin urmare și nevoile lor de hidratare sunt cu până la 90% mai mici față de cele cerute în agricultura clasică. Mai mult, cultivarea pe verticală, ne permite să optimizăm acea parte pe care natura ne-a oferit-o pentru a crește micile plante, rezultând un impact minim asupra mediului înconjurător.

 

Nu ezitați să ne contactați

microplantele sunt crescute organic și cu grijă pentru natură